dlishRestaurangen är tyvärr i dagsläget stängt efter en dyster tvist om lokalen med förvaltaren som tyvärr inte hållt sina löften. Dlish var tyvärr tvungna att stänga ner sin verksamheten tillfälligt då lokalen som var lovad att bli 250 kvm aldrig blev större än de ursprungliga 55kvm. När beskedet kom att förvaltaren inte tänkt bygga ut lokalen som lovat så fungerade det inte att ha kvar verskamheten då utrymmet var för litet för att konceptet skulle fungera som man tänkt det. 

Ett nytt koncept var i startgroparna. Vi fick fria händer att ta fram en logotyp som skulle spegla verksamheten och dess utbud. Vi arbetade även fram en enklare grafisk profil som bland annat innehöll ett eget ikon och bildspråk. Inom loppet av några veckor så var trycksaker, webbsida och profil klart

       

"Patrick är en mycket duktig multitasker. Han hanterar flera projekt och människor på ett effektivt sätt även om tidsramen är tajt. Han besitter även en mycket kreativ talang som han tillämpar i sitt arbete, vilket sen speglar sig i slutresultatet. Vi har alltid haft en bra dialog med vårt sammarbete med Patrick och ser fram emot fler kanonlanseringar i framtiden."


 Marcus & Catharina Dahl
VD/Ägare dlish. www.delish.se

 


        

 
 
 
 
Post
Samtal
Instagram
LinkedIn