HemmabutikernaUtmaning var att bygga en mer användbar webb där kunden aldrig ska vara längre än ett klick bort från ett köp. Hemmabutikerna ville även hjälpa sina återförsäljare att stärka sina digitala marknadspositioner på dom lokala marknaderna. Med en egen microsite under Hemmabutikerna.se så kan butikerna skapa egna lokala kampanjer och bygga en närhet till kunden även i digitala kanaler.

Hemmabutikerna var i ett läge 2011 där dom stod inför flera olika digitala utmaningar bl.a. skapa bättre förutsättningar för att öka försäljningen och varumärkesännedomen, arbeta proaktivt med digitala kampanjer för att öka försäljningen.


        

Den nya digitala plattformen lanseras framgångsrikt den 2 maj 2011 och sen med två stora lanseringar under hösten. Resultatet är att Hemmabutikerna har ökad kontroll över produkt och pris, personalen på inköp och marknad har ett bra arbetsflöde som passar deras verksamhet.  

Hemmabutiks kedjan såldes senare av Hakon Invest till EEL koncernen i december 2011. Största framgången efter uppköpet av Hemmabutikerna är att den nya ägaren EEL AB även implementerar ADB lösningen även för Elon, Elkedjan, Elspar, Hemexperten och Vitvarumäklarna.


 

 


Denna sida är under uppbyggnad.

Vi håller för närvarande på att skapa innehåll för den här delen. Vi behöver lite mer tid för att kunna matcha våra höga krav på service.

Kom tillbaka. Tack för ditt intresse!
 
 
 
 
Post
Samtal
Instagram
LinkedIn