Queen Sheba

     


Logotyp och etikettdesign
Uppdraget var att hjälpa till att utveckla en ren logotyp i latinska bokstäver som fortfarande har en viss kurvighet som etiopiska kaligrafin har. Utöver det så tog jag även fram etikettdesign för deras produkter. 

Logotyp & etikettdesign för QuletQulet är en koncentrerad grytbas som används för att göra Wot (traditionell gryta från Etiopien / Eritrea). Wot serveras vanligtvis med Injera (traditionellt Plätt liknande flatbröd) men kan också ätas med ris. Qulet är enkelt och bekvämt att använda. Lägg bara till kött, kyckling, linser, ärtor eller grönsaker. Häll på vatten och låt sjuda och sen har du en färdig Wot. Med Qulet minskar du förberedelsetid med 90%.

     

"Att arbeta med Patrick har verkligen inspirerande resa. Först ville jag bara något enkelt och lätt, förväntade mig inte mer än det jag presenterade. Patrick tog detta koncept till en hel annan nivå med sin professionella och frestande etiketter. Jag har precis börjat sälja denna produkt och varje butik att vi har besökt har lagt en order. Dels att det är en bra produkt men stor faktor är hur utformningen av etiketterna ser ut och är en stor säljfaktor. Han är en mästare när han arbetar med färger och han har inspirerat mig mycket. Tack Patrick. Ser fram emot att arbeta med dig snart igen."

Amen Emu
VD Queen of Sheba AB


  
 
 
 
Post
Samtal
Instagram
LinkedIn