Sogeti

          


Vi levererar högkvalitativa konsulttjänster inom IT och Engineering. I vår heltäckande tjänsteportfölj ryms IT-styrningstjänster, IT-specialisttjänster, utvecklings- och integrationsprojekt, test- och kvalitetssäkring, Cyber Security, Cloud, systemförvaltning, samt Rightshore-tjänster.

           

Client Drink ticket
Sogeti hade ett inplanerat kundevent och då tillställningen/AW-mingel skulle äga rum i offentlig miljö, och ville samtidigt ha möjligheten att kunna bjuda på öl eller vin till rätt personer och inte ha det klassiska "kodordet" i baren som många gånger skapar fler "drycker ut från bar" än vad som igentligen är planerat och även att ickekunder lyckas säga kortordet och kan då dricka gratis. Lösningen var att designa och trycka Drink Tickets som man får lämna in i baren i utbyte mot något uppfriskande att dricka.
Now hiring Unicorns

Sogeti ville förmedla till sina följare, att de har nu nått 100K följare på LinkedIn, men samtidigt så vill man även att man ska ta vara på tillfället och skapa något bra, som att nå ut till alla följare att vi söker nya kollegor. Här tog vi fram ett roligt budskap tillsammans med skarpa bilder som förstärker budskapet ytterligare. 
 
 
 
Post
Samtal
Instagram
LinkedIn